04 October 2011

16 August 2011

Siapa Nak Kad Raya Handmade Dari ZUNETA?? Follower SAHAJA !!!


Saya nak warna tema ungu :)

Tarikh tutup : 18/8/2011

13 August 2011

#3 GIVEAWAY SIMPLE : DOMO ITU MILIKKU


#3 GIVEAWAY SIMPLE : DOMO ITU MILIKKU

TARIKH TUTUP : 13/8/2011

04 August 2011

GA Brooch Raya


Tarikh tutup : 22/8/2011

02 August 2011

Giveaway Tenun Kapas


Tarikh tutup : 21 Ogos 2011

 Hadiah disediakan oleh Tenun Kapas

01 August 2011

GA : BAJU RAYA 2011


WARNA TEMA BAJU RAYA KELUARGA ASYA BAGI TAHUN 2011 IALAH WARNA HIJAU

28 July 2011

27 July 2011

26 July 2011

~*Giveaway*~ 1043 Followers


tarikh tutup : 30 Julai 2011

GiveAway EdY : still beauty


Giveaway ini dianjurkan oleh :

tagged : kunangkunang

tarikh tutup : 7 Ogos 2011

22 July 2011

Setahun Jagung GA


Saya Join Setahun Jagung GA dari Asma Felt Box kerana saya nak menang hadiah comel.

Tarikh tutup : 25 Julai 2011

GA | Happy Birthday Ayesha Ramlee.


PUKUL BERAPA AYESHA DILAHIRKAN?

a) 10:04 AM

Tarikh tutup : 15 Ogos 2011

tagged : kunangkunang

1st Giveaway Dari Angahiera


Overall blog ni okay, loading x lambat. Cuma iklan nuffnang kat side kanan bawah tu macam mengganggu sikit. Then automatic radio pun macam menggangu pembacaan bagi saya lah, tapi its ok coz boleh relax2 dengar music sambil baca entry anda. Nice blog, keep it up.

Hizami, Nak Header Satu!


Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab saya baru buat blog ni. Tgkla..header pn tak cantik..

tagged : nina

nak hadiah dari SyahRidzeah


Tarikh tutup : 31 Julai 2011

tagged : kunang2,nina

GIRANG 1st Giveaway for MUAHXs


Tarikh tutup : 17 Ogos 2011

tagged : kunang2, nina, nana

20 July 2011

Contest: I ♥ Blogging!


Saya ♥ blogging sebab saya boleh tulis apa yang saya rasa. Saya boleh taip apa yang saya nak share dengan semua orang. Dulu saya xtau pn ada blog n blogging ni, roomate yg kenalkan saya dengan dunia blog. Best sangat bila ada blog ni. Saya manusia yang pendiam dan tak banyak cakap. Saya rasa dengan adanya blog ni saya boleh utarakan pendapat saya dengan cara yang berhemah. Berblogging hari-hari tak pernah membosankan. Lagipun kita boleh baca blog orang lain n rasa apa yang orang lain rasa. Sekarang ni plak dunia blogging bertambah meriah dengan adanya contest n giveaway. Ini salah satu cara bloggers menghargai follower mereka. Bloggers2 pn bukan setakat rakan alam maya coz da banyak kali ada bloggers gathering. Selalu asek berinteraksi melalui internet je, lagi best masa pergi gathering coz dapat jumpa di alam realiti. Depa semua x sombong, depa baik.  Sekarang pun bloggers dah mula dipandang, segala tulisan mereka dan pendapat mereka dah mendapat perhatian pihak2 diluar sana. Tak rugi kalau berblog ni. Sebab tu saya ♥ blogging. Ada satu dunia lain yang orang kat luar sana x tahu,, dunia blog,bloggers dan blogging.


Saya join Contest The Best Picture of Me :)

.
.
.
.

Gambar ni masa kat Coral Island after naik bot laju dari Teluk Nipah, Pulau Pangkor.

tagged : nana, kunang2, nina.

Tarikh tutup : 22 Julai 2011

1st Giveaway @ lindarosman.com


Tarikh tutup : 24 Julai 2011

19 July 2011